De Rozet verzorgt ook uw drukwerk.
Familiedrukwerk zoals geboortekaartjes, trouwkaarten, kaarten voor jubilea en gelegenheden.
Handelsdrukwerk zoals briefpapier, visitekaartjes, enveloppen, werkbonnen, folders, stickers, bedrijfskerstkaarten. Ook boeken worden in eigen huis vormgegeven, lokale uitgaven,
waaronder bijvoorbeeld de serie Millings Jaarboek.
Uw contactpersoon voor het drukwerk is Nicolette Balledux.


Familiedrukwerk

Geboortekaartjes
Uit de volgende collecties kunt u een kaartje kiezen:
Intercard, Beebie&Co, Anne Geddes, Family Cards, Baby World, Bambino, Dromelijn, Kennemer, Mercard, Buromac, Baby Folly, Klijntje, Knoelie, Knopje, Dromelijn, Lucky Day, Baby Toons
en de collectie ‘Disney baby’ (met een hoog Winnie de Poeh-gehalte)

Trouwkaarten
Uit de volgende collecties kunt u een kaartje kiezen:
Intercard, Family Cards, Mercard, Kennemer, Buromac, Boocards

Gelegenheids & jubileumkaarten
Uit de volgende collecties kunt u een kaartje kiezen:
Intercard, Family Cards, Mercard, Kennemer

Blanco collecties
Als u uit onze collecties voorgedrukte kaarten geen keuze kunt maken, staan er ook nog boeken met onbedrukte kaarten voor u klaar voor uw eigen ontwerp, kaarten in verschillende papiersoorten, -kleuren en
-formaten, met bijpassende envelop natuurlijk
De collecties: Intercard Classique, Intercard Ideeënboek, Family Cards, Buromac, Mercard, Kennemer, Family Cards oud-hollands

Op de diverse sites van de kaartenleveranciers kunt u eventueel al een indruk van de kaarten krijgen, wij adviseren u echter om bij ons even de kaart “in het echt” te bekijken, een beeldschermplaatje is natuurlijk iets anders dan een echte kaart. U kunt de boeken, na afspraak, ook een aantal dagen mee naar huis nemen.

Wij kunnen de kaarten met elke door u gewenste tekst bedrukken. Zowel in zwart als in een door u gekozen kleur van onze uitgebreide kleurenwaaier. Tevens hebben wij een grote collectie lettertypes.
Wij maken in overleg met u het ontwerp van de kaart of de tekst die u in de kaart wilt hebben.
U krijgt van ons een proefdruk, dat kan eventueel ook per email. Na uw akkoord drukken we de kaarten.
In het geval van een geboortekaartje belt u na de geboorte van uw baby de laatste gegevens door, zodat we naam, datum en eventuele andere gegevens kunnen invullen. Hierna heeft u in ieder geval de
volgende werkdag de kaarten in huis, soms al dezelfde dag. De enveloppen van geboortekaartjes krijgt u natuurlijk al vooraf.

Prijzen
Voor het indrukken van standaard voorgedrukte kaarten berekenen wij de volgende prijzen:
Eénzijdig in zwart: €42,-, tweezijdig in zwart €65,-. Extra voor drukken in 1 kleur: €14,-


Handelsdrukwerk

Zakelijk drukwerk vormt een belangrijk onderdeel van het gezicht van een bedrijf of organisatie (huisstijl).
Voor de herkenbaarheid van uw bedrijf is het noodzakelijk dat al uw drukwerk uit één en dezelfde stijl bestaat. Dezelfde constante papierkwaliteit en kleurgebruik.

Wat kan De Rozet voor u verzorgen:
Bedrijfskerstkaarten, briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, komplete huisstijlen, uitnodigingen, memoblocs, presentatiemappen, folders, fakturen (evt. met doorslag),  stickers, boeken, complimentkaarten,
faxformulieren, notablocs, pakbonnen, horecablocs,  .................................................  (zelf invullen)
In zwart-wit, met steunkleur of in full-colour ...
Wij informeren u graag over de diverse mogelijkheden. Vaste prijzen kunnen we niet geven, aangezien prijzen afhankelijk zijn van papiersoort, aantallen, gebruikte kleuren, formaten, etc.
Wij kunnen voor u altijd een offerte op maat maken.

Onze werkwijze is doorgaans als volgt:
Als opdrachtgever voorziet u ons van compleet opgemaakte documenten of ruw materiaal in de vorm van schetsen, voorbeeld documenten of huisstijlrichtlijnen.
Na ontvangst van tekstbestanden, foto’s en logo’s verzorgen wij de complete opmaak naar uw wensen, inclusief alle illustraties en foto’s. U ontvangt een volledig opgemaakte proef, ter controle/correctie.
Vervolgens voeren wij alle correcties door en leveren een "definitieve proef". Zodra u akkoord gaat, verzorgen en controleren wij de productie en afwerking.

Digitaal aanleveren...
Er zijn verschillende mogelijkheden om de bestanden voor het vervaardigen van uw drukwerk digitaal aan te leveren. De grafische industrie werkt met Apple Macintosh. Over het algemeen zijn tekstbestanden van Windows programma's goed te converteren. Omdat niet altijd alle leestekens goed geconverteerd worden, vragen wij u een print bij te leveren zodat wij kunnen controleren of het bestand compleet is.


Contact

De Rozet Drukwerkservice
Nicolette Balledux
Rijksstraatweg 92 a,
6573 DB Beek-Ubbergen
Telefoon: 024-6843533,
Fax:  024-6842645
Email: de.rozet@inter.nl.net

Aangezien alleen Nicolette zich met het drukwerk bezighoudt vragen wij u een afspraak te maken, anders kunnen we niet garanderen dat zij zelf aanwezig is.
In principe is het kantoor geopend:
maandag t/m vrijdag van 11.00-13.00 uur, 13.30-18.00 uur, 19.30-21.30 uur.
In het weekend en buiten bovengenoemde tijden op afspraak.